Uutiset

Tue seuran toimintaa - tee lahjoitus!

06.11.2020

Arvoisa sivustomme vierailija –  tule mukaan turvaamaan toiminnan jatkuminen Röykän-Leppälammen nuorisoseuranssa! 

Olemme paikallinen nuorisoseura, joka on toiminut kyläyhteisömme hyväksi jo 102 vuotta. Perustamisvuonna 1918 oli myös elämä sekaisin sisällissodasta johtuen. Seura perustettiinkin auttamaan henkisesti selviämistä silloin koetusta kriisistä. Harrastustoiminnan avulla olemme vuosien myötä olleet monessa mukana tukemassa ja auttamassa kyläyhteisömme asukkaita selviytymään henkisesti ja fyysisesti elämässä eteenpäin. Toimintamme keskittyy yhteistyöllä hankitulle nuorisoseurantalolle Tapiolaan. Seurantalo mahdollistaa kerhotoiminnan, kokoustamisen sekä juhlien pitämisen kylällä. 

Tämän hetken toimintaamme ovat lasten sirkuskerhot, kepparikerho, taitavat tenavat ja aikuisilla lentopallo ja punonta. Kerhoja voimme perustaa lisää, mikäli kylällä on tarvetta ja riittävästi kerhoon tulijoita. Sääntömme eivät rajoita kerhojen aiheita. Ehdotuksia vastaan otetaan. Samoin olemme kiitollisia kaikesta avusta niin vapaaehtoisesta toimintamme pyörittämisestä esim. talkoolaisena/ohjaajana ja hallinnossa ideoijana kuin rahallisesta tuesta, joka onkin jatkuva huolen aiheemme.

Voidaksemme toimia kyläläisten hyväksi järjestämme harrastustoimintaa ja tarjoamme tiloja kyläläisille järjestää erilaisia perhejuhlia tai tapahtumia omassa keskuudessamme. Paikallisuus vapauttaa mm. kouluikäisten lasten kerhoissa vanhempia kuljetushuolista matkan lyhyyden johdosta. Samalla vähennämme ilmastomme saastumista. Tervetuloa mukaan kehittämään ja tukemaan toimintaamme koko kylän yhteiseksi hyväksi. 
Vapaaehtoistoiminnasta huolimatta paineita mm. kerhomaksujen korottamiseen olisi, mutta haluaisimme pitää ne kohtuullisina. Samoin haluaisimme kokoontumispaikkamme seurantalo Tapiolan pysyvän kunnossa ja viihtyisänä paikkana meille kaikille harrastaa ja kokoontua.

Sinä voit mahdollistaa toiminnan jatkumisen tukemalla seuraamme harrastusmahdollisuuksien ja talon ylläpidon varmistamiseksi oheisella pankkisiirtolomakkeella haluamallasi summalla. 
 Kiittäen nöyrimmästi antamastanne tuesta. 


Avaa tilisiirto-lomake tästä (PDF-liite)

RÖYKÄN-LEPPÄLAMMEN NUORISOSEURA R.Y.

Johtokunta

09.08.2022Kerhot alkavat elokuun lopussa
12.05.2022La 14.5.2022 klo 10 Vaaksin Valtaus hölkkätapahtuma Röykässä
12.05.2022Disco ala-asteikäisille pe 13.5.2022 klo 17.30
01.03.2022Mestaruushiihdot Golfilla la 5.3.2022 klo 10-16
06.11.2020Tue seuran toimintaa - tee lahjoitus!
01.03.2019Vuokraa Nuorisoseurantalo Tapiola juhliisi!